Kertépítés Mesterfokon!

Kert a Ház Szíve

0630/410-6504

Infokertepitesmost@gmail.com

Teljes Kertépítés és Fenntartás vállalunk

Ingyenes munkafelmérés és még aznap Árajánlat küldés! Referenciával!

 Kertépítés, Támfal építés, Térkövezés, Kerítés építés, Magaságyás építés, Szikkasztó építés, Bontás, Föld munka, Kert-Telek tisztítás, Gyepszőnyeg, Murvázás,  Parkoló építése,Növénytelepítés,Kertfenntartás,öntözőrendszer MIDEN AMI KERT!

Kérjen ajánlatot most 

0630/410-6504

5/5

SZOLGÁLtatásaink

“Amikor fát ültetünk, azzal a béke és a remény magvait plántáljuk a földbe.”

Kertépítes A-tól Z-ig!

Vállaljuk a kertjének megtervezését és teljes megépítését! ingyenes helyszín felmérés követően lépésről-lépésre segítünk önnek a kertépítés első mozzanatától az utolsóig. Támfal építés, Térkövezés, Kerítés építés, Magaságyás építés, Szikkasztó építés, Bontás, Föld munka, Kert-Telek tisztítás Gyepszőnyeg, Öntözőrendszer telepítés, Növénytelepítés, parkoló építése, mindenben állunk rendelkezésére!

Kertfenntartás szakértelemmel!

Egy szép kert csak gondozással és oda figyeléssel marad továbbra is szép. Bízza ránk, és mi gondoskodunk róla! 10 éves tapasztalattal vállalunk kertgondozást és kertrendezést – az év bármely időszakban. Fűnyírás, gyepszellőztetés, sövény nyírás, favágás, kert tisztiása, Bízza ránk az a biztos!

A szép kerthez vezető út nálunk kezdődik!

Szakértelem és tapasztalat

“A jó munkához idő kell” még inkább szakértelem és tapasztalat. Nálunk ezzel találkozhat! Kertészmérnöki és kertépítői szakértelem, sokéves tapasztalat és referenciamunkák sokasága bizonyítja, hogy jól teszi ha kertépítés-kertfenntartás ügyében minket választ! Keressen fel bennünket, és kérjen ajánlatot még ma!

zöld utat adunk álmainak

Infokertepitesmost@gmail.hu

vegye fel velünk a kapcsolatot

rolunk

• precíz, pontos munkavégzés
• minőségi végeredmény
• több, mint 10 éves tapasztalat
• kreativitás, elhivatottság
• az Ön elégedettsége az első

ELÉRHETŐSÉGEK

Social Media